Helmi Levyt-ilta Karhumaurin ja Jeesus Arimatialaisen seurassa

20.05 klo 19-22.00

Toukokuun Helmi Levyt- illassa juhlitaan Karhumaurin levynjulkaisua.

Aiemmin Drowsy-nimellä esiintynyt lauluntekijä Mauri Heikkinen on tehnyt kaksi englanninkielistä albumia maineikkaalle Fat Cat Recordsille, mutta kotimaassaan artisti on jäänyt vähälle huomiolle. Nyt ensimmäisen suomenkielisen levyn Karhumauri-nimellä julkaiseva Heikkinen liikkuu vahvasti suomalaisissa maisemissa. Albumin akustiset, mutta pääosin bändisäestetyt laulut henkivät kesää, maaseutua ja mökkielämää. Mauri on kirjoittanut laulut pitkälti mökillään Joutsenossa.

Karhumaurin musiikkia on luonnehdittu aikuisten tuutulauluiksiä. Tämä persoonallinen lauluntekijä asettuu osaksi Pekka Strengistä Kari Peitsamon varhaistöiden kautta Kauko Räyhkön kaltaisten suomalaisten lauluntekijöiden jatkumoon, kuulostaen kuitenkin omalta itseltään.
Karhumaurin esikoinen on kesän 2011 ehdottomia mökki- ja puistolevyjä.

Mukana myös muuan kylähullu Pihlajamäestä, nimeltään Jeesus Arimatialainen.

Liput 4 euroa.