Galleriakeskiviikko 1.11.2017

sleep_blue

Galleriakeskiviikkona galleriat pitävät ovensa auki iltaan asti ja kaikki kaupunkilaiset ovat kutsuvieraita. Keskiviikkoiltana esiintyvät näyttelyn taitelijat Jukka Hautamäki ja Joonas Siren. Hautamäki esittää normaalista setistä poiketen “ATK-äänimaisemia valolle ja varjoille”, näyttelyn tematiikkaan pohjautuen. Siren soittaa livenä ääni-installaatiota ”Sleep Paralysis II”. Teos pohjautuu suodatettuun valkoiseen kohinaan, josta Siren muokkaa tilassa liikkuvan äänellisen kokemuksen.

Mediataiteilijat Jukka Hautamäki ja Joonas Siren työskentelevät elektroniikan, äänen, valon ja videon parissa.

Hautamäki on esiintynyt Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Esiintymispaikkoihin kuuluvat mm. Labas Biennaali, Lal lal lal ja AAVE festivaalit Helsingissä, Ges21 Pietarissa, Mengi Reykjavikissa, Avatar Centre Quebecissa, Madame Claude Berliinissä ja Harvestworks, Trans Pecos ja Fridman Galleria New Yorkissa. Lisätietoa: www.jukkahautamaki.com

Siren on esiintynyt lukuisilla eri aliaksilla sekä Suomessa että muualla. Viimeisimpänä mm. Forces nimellä soitetut konsertit Ruotsin Norberg festivaaleilla sekä HYTKY-yhdistyksen 20V-tapahtumassa Suvilahden Kattilahallissa. Lisätietoa: www.joonassiren.fi

klo 18 Taiteilijat tavattavissa näyttelyn yhteydessä
klo 18.30 Jukka Hautamäki
klo 19 Joonas Siren

**********************

On Gallery Wednesday the art galleries in Helsinki keep their doors open until the evening – and you are invited! Jukka Hautamäki & Joonas Siren will be performing during the evening. Hautamäki plays a computer set in relation with the exhibition theme. Siren plays the actual installation piece itself; “Sleep Paralysis II” forming new kinds of sonic movements with the piece.

18.00 Artists can be found at the exhibition
18.30 Jukka Hautamäki
19.00 Joonas Siren