ADIOS!
Konsta Ojala, Magnus Clausen ja Kresten Lindskov

Galleria Myymälä2, 17.2-25.2.2007
Avajaiset 16.2. klo 18.00 Tervetuloa!

Graafikko ja maalari Konsta Ojala rakentaa näyttelyssään omaa ihannemaailmaansa yhteistyössä tanskalaisen Telefon Til Chefen kollektiivin – Magnus Clausenin (aka Kong Lüdwig) ja Kresten Lindskovin (aka Pokkrepok) kanssa.

Konsta Ojalan töitä on ollut esillä lukuisissa kotimaisissa ja kansainvälisissä gallerioissa, mm. THE WOW niminen projektigalleria Tukholmassa yhdessä Juha Laatikaisen kanssa keräsi runsaasti huomiota, Ojala pyörittää myös omaa vaatemerkkiään Generalissimo, jota myydään Helsingin lisäksi mm. Lontoossa ja Barcelonassa sekä suunnittelee skeittilautoja, vaatteita mm. Ponke’s skeittikaupalle.

Näyttelyssä nyt nähtäviä töitä on esitellyt mm. maineikas yhdysvaltalainen Arkitip -lehti (www.arkitip.com), Ojalan töitä on voinut nähdä myös Garage(ITA) sekä Shift (JPN) julkaisujen sivuilla.

Helsinkiläistaiteilijan avuksi on porhaltanut tanskalaisen maailman graafikkosuosikit Kong Lüdwig aka Magnus Clausen sekä Pokkrepok, aka Kresten Lidskov. Clausenin ja Lidskovin Zine-kulttuuria tukeva taiteilijakollektiivi Telefon Til Chefen pyörittää myös Kööpenhaminan keskustassa myös kauppaa ja galleriaa.

Näyttelyssä julkaistaan Konsta Ojalan toimittama uusi taidelehti Adios. Helsingissä lehteä on saatavilla Myymälä2:en lisäksi myös Helsinki 10:ssä, Kiasmassa ja Like kirjakaupassa. Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa ja julkaistaan aina kansainvälisen yhteistyönäyttelyn kera.