Hulu+: Via Dolorosa 2020 new year’s performances

HULU+ : VIA DOLOROSA 2020
Avajaiset / Vernissage performances

31.12.2019 from 18:00 to 20:00

18:30
LAUA RIP

19:30
Loitsujen Syvänne

//////////////////////////

LAUA RIP on gameboyestetiikkaa, räppiä, synthwavea, ragea! Sanoitukset käsittelevät mm. ilmastonmuutosta, sukupuolta ja rakkautta.

LAUA RIP is gameboy aesthetics, rap, synthwave, and rage! Lyrics deal with climate change, gender, and love.

LAUA_RIP

//////////////////////////

Loitsujen Syvänne
Sex Dungeon Synth/Dark Room Ambient
Yhden henkilön tummasävyinen, performatiivinen Dungeon Synth-projekti, jonka ei koskaan pitänyt poistua makuuhuoneesta. Loitsujen Syvänne tutkii elektronisen lo-fi magian keinoin olemassaoloa ruumiin ja hengen välimaastossa. Loitsujen Syvänne on julkaissut aikaisemmin kaksi c-kasetti EP:tä “Ilottomuus itsenäistyy olemassaolosta” (2016) ja “Puolet kukista on kylvetty jäiseen maahan ja puolet on kylvetty paskaan” (2016). Via Dolorosa 2020 -näyttelyn avajaisissa levyjen tunnelmia on vapaamuotoisesti sovitettu epätoivoisiksi ruumiin nautintojen ylistyksiksi.

Loitsujen Syvänne
Sex Dungeon Synth/Dark Room Ambient
One persons darkly coloured performative Dungeon Synth project that was never meant to leave the bedroom. Through electronic lo-fi magic Loitsujen Syvänne explores existence between the body and spirit.
In 2016 Loitsujen Syvänne published two EP:s on c-tape titled “Ilottomuus itsenäistyy olemassaolosta” (Sadness becomes independent through existence) and “Puolet kukista on kylvetty jäiseen maahan ja puolet on kylvetty paskaan” (Half the flowers have been sowed into frozen earth and half have been sowed into shit). For the Via Dolorosa 2020 exhibition opening the records and their emotions are freely interpreted into desperate praises for bodily desires.

Screen Shot 2019-12-13 at 23.58.35