Pamaus 7777

7777-2
Pamaus 7777 

Tuleva Linnunradan ja Andromedan törmäys

24.10.2021,  16:00, Katariinankatu 4

Sävellys & ääni: Antti Tolvi
Tanssi: Sini Silveri ja Tashi Iwaoka.

Pamaus 7777 on sisarteos Quantum critics 2021 näyttelyssä esillä olevalle teokselle Pamaus, joka käsittelee myös tulevaa Andromedan ja Linnunradan törmäystä. Pamaus 7777 on teos joka päättyy nimensä mukaisesti vuonna 7777.

Antti Tolvi on säveltäjä, esiintyjä ja äänitaiteilija, joka on ollut yksi keskeisimpiä nimiä Suomen underground kentällä vuodesta 2002 lähtien.
http://www.anttitolvi.com

Sini Silveri on runoilija, tanssija ja esiintyjä, jonka viimeisimmän runokokoelman Titaanidisko julkaisi Poesia keväällä 2020.

Tashi Iwaoka on turkulainen performanssitaiteilija/-liikkuja opiskeli nykytaiteen kandidaatiksi Nottingham Trentin yliopistossa (1997-2001 Nottingham UK), tanssia ja koreografiaa vierailevana opiskelijana School of New Dance Developmentissa (2002-2003 Amsterdam NL) ja Performance Researchia DasArts (2004-2007 Amsterdam NL).

Ensimmäisten Butoh -kokemustensa jälkeen vuonna 1997 Kazuo Ohnon ja Kim Itohin kanssa Japanissa, Iwaoka harjoitti Butoh -pohjaista kehotyöskentelyä yli 10 vuoden ajan. Vuodesta 2010 lähtien hän on ottanut vaikutteita japanilaisesta taistelulaji Budosta  ja työskentelee löytääkseen ihmisen ilmaisun ja ytimen yhteyden suhteessa oppimiinsa liiketaitoihin. Yksi tämän keskeisistä liikkeellepanevista voimista on halu yhdistää hänen itämaiset juurensa ja länsimaiset näkemyksensä muodostaakseen yhtenäisen näkemyksen ihmisenä olemisesta tässä maailmassa. Hän haluaa hajottaa itämaisen viisauden yleismaailmallisuuden auttaakseen meitä ymmärtämään, mitä on olla ihminen.
Iwaoka on yksi Turussa toimivan itsenäisten performanssi- ja tanssintekijöiden kansainvälisen Ehkä -tuotannon yhdistyksen perustajista.

https://www.tashiwaoka.org/

 

Facebook Event