Brutou Dou albumin julkaisu / Juha Rautio

sirpa jokinen 1

Brutou Dou albumin julkaisu, Myymälä2 galleria

25.02.2023

Klo 18.00–21.00

Brutou Duo

Brutou Dou duo soittaa seikkaillen tarkkaan harkittujen kytkentöjen aiheuttamien äänien ja improvisaation välimaastossa. Tarkoituksena on viedä kuuntelija ennalta aavistamattomiin tiloihin; kerroksellisiin struktuureihin ennemminkin kuin pysytellä tietyn genrerajauksen sisällä. Erilaiset sähköiset soittimet, sekvensserit ja kenttä-äänitykset toimivat äänilähteinä. Duon muodostaa Katja Lamberg ja Sirpa Jokinen.

Brutou Doulta on juuri ilmestynyt debyyttialbumi Deep Tunnel (Artsy Records)

https://artsyrecords.bandcamp.com/album/deep-tunnel

Juha Rautio

Juha Rautio (s. 1980) työskentelee tekstin ja äänen parissa. Viime vuosina Rautio on musiikintekemisessään keskittynyt improvisaatioon sähkökitaralla ja kokeellisten kesähittien askarteluun nimellä Experimental SUMMER Hits. Lauantaina kuullaan sooloimprovisaatio kielisoittimella.

http://www.juharautio.com