CHRIS CORSANO SUOMEEN !

CHRIS CORSANO SUOMEEN !! HUIPPULUOKAN KEIKKA HELSINGISSÄ, MUKANA SUOMI-SKENEN KERMA
*********************************************************************************

MENTAL ALASKA

Tiistai 8.7.
Galleria Myymälä2
Uudenmaankatu 23 (kellarikerros), Helsinki
klo 17-22
liput 5 euroa

CHRIS CORSANO & SAMI PEKKOLA
KUUPUU & RHIAN THOMPSON
LAU NAU
PISSLAJA
REIJO PAMI & AMON DUDE

**********************************************************************************
Rumpalivirtuoosi Chris Corsano saapuu Suomeen heinäkuun alussa. Viimeisen vuoden ajan Corsano on kiertänyt perkussionistina Björkin livekokoonpanossa. Nyt hän hyppää kiertueelta hetkeksi syrjään, voidakseen soittaa tämän keikan Helsingissä, galleria Myymälä2:ssa tiistaina 8.7. Corsano käsittelee rumpusettiä uskomattoman monipuolisesti, käyttäen muunmuassa superpallon puolikkaita ja ruokailuvälineitä äänten etsimiseen. Tämän kaiken hän tekee kuitenkin vain ja ainoastaan äänen ehdoilla, kyseessä ei ole kuriositeetti eikä minkäänlainen “kikkailu”. Lisäksi Corsanolla on matkassaan mm. suihkun suuttimista ja letkuista kyhättyjä puhaltimia. Corsano on Björkin lisäksi soittanut mm. Sunburned Hand Of The Manissa sekä tulista free jazzia duona fonisti Paul Flahertyn kanssa.
Tällä keikalla Corsano esiintyy duona hyvän ystävänsä Sami Pekkolan kanssa. Pekkola on yksi suomen ehdottomimmista free-saksofonisteista. Soolokeikkojen lisäksi hän soittaa mm. Hetero Skeleton-kokoonpanon riveissä. Pekkola on myös hillittömän arvaamaton persoona, joka saattaa ilmestyä tällekin keikalle vaikkapa vain akustinen kitara mukanaan. Corsanon ja Pekkolan kohtaaminen on maailmanluokan tapaus!

http://www.myspace.com/chriscorsano

KUUPUU & RHIAN THOMPSON (HOCKYFRILLA)

Jonna Karanka eli Kuupuu on vienyt looppeihin perustuvan äänimassojen kasvattelun jatkuvasti massiivisemmille tasoille. Kuupuun keikat ovat todella eleettömän itsevarmoja ja kietovat vääjäämättä kuulijan sisäänsä. Karanka ei kuitenkaan tyydy vain tähän, sillä hänen musiikistaan löytyy usein myös humoristinen, hyvinkin hysteerinen ja pierunhajuinen puoli. Tällä kertaa Kuupuu esiintyy yhdessä Skotlantilaisen noise-artisti Rhian Thompsonin kanssa. Thompson tuottaa ääniä mm. huikeassa Hockyfrilla-duossa.

http://www.lurtta.com/
http://www.myspace.com/kuupuu
http://www.myspace.com/hockyfrilla

LAU NAU

Lau Nau on ehkä tyylipuhtain pahamaineisen “metsäfolk”-genren edustajista. Haurasta, kaunista, unenomaista musiikkia soittava Laura Naukkarinen on saanut osakseen hurjan määrän suitsutusta kautta maailman. Chicagolainen Locust-levy-yhtiö julkaisi hiljattain Lau Naun toisen täyspitkän albumin “Nukkuu”

http://www.haamu.com/launau/

PISSLAJA

Islaja tuskin esittelyjä kaipaa, mutta tällä kertaa luvassa onkin täysin erityyppinen Islaja-keikka. Duo on nimittäin luvannut esitellä Islajan “pimeän puolen” ja aikovat esittää Pisslaja-nimikkeen alla omituisia versioita Islajan hittibiiseistä! Tämä saattaa olla ainoa mahdollisuus päästä todistamaan Pisslajaa livenä!

http://www.islaja.com/

REIJO PAMI & AMON DUDE

Suomalaisen vokaali-improvisaation lahjattomimmat ja taantuneimmat edustajat ensimmäistä kertaa yhdessä. Reijo Pami esittänee myös muutaman soolokappaleen, välineistönään mm. dyykattu vieterin päässä heiluva keskisormea näyttävä muovikäsi.

lisätiedot:
ardouche@gmail.com
046 682 5257