Railo Klubi nro. 1

march 3 event

03.03.2018 klo 18:00

Sola -festivaali saa kaverikseen pitkin vuotta tapahtuvan Railo -klubin. Myymälä2:ssa järjestettävän ensimmäisen klubin ohjelma on seuraava:

Topias Tiheäsalo – Balladit
Matti Luokkanen & Topias Tiheäsalo – Duo
Samuli Tanner

Topias Tiheäsalo on huhujen mukaan valmistellut yli 30 jazzballadin ohjelmiston soolokitaralle. Tuosta ohjelmistosta kuulemme illan aluksi muutamia valikoituja otteita.

Matti Luokkanen ja Topias Tiheäsalo ovat aiemmin soittaneet yhdessä yhtyeissä Chirps, Bongo Connotations ja Aaveet. Näissä yhteyksissä musiikillinen materiaali on ollut pääasiassa Thelonious Monkin ja Albert Aylerin sävellyksiä. Nyt he soittavat ensimmäistä kertaa duona, ilman valmisteltua materiaalia – siis vapaasti improvisoiden.

Samuli Tanner of Finland (Siihhi, Myttys) tiukan kuonan kouratut kiertorat, jonka hän on nimeltään. Musiikki 1-vuotiaalle Vanhalle Samuli Tannerille. Koska olen huolissani, se on hyvin perusteellinen valikoima selkeästi poikkeavia toimintatapoja, ne ovat houkuttelevia ja äärimmäisen outoja ratsia, nuori Tanner olisi tullut erittäin sulavaksi.

Topias Tiheäsalo – kitara
Matti Luokkanen – sopraanosaksofoni
Samuli Tanner – samplerit, syntetisaattorit

Liput 5-15€ maksukyvyn mukaan