Glitchfeminismi

Untitled-4

Glitchfeminismi-kirjan julkistustilaisuus järjestetään perjantaina 27.5. klo 18 alkaen Myymälä 2:ssa (Uudenmaankatu 23).
Illan ohjelmassa on keskustelupaneeli, johon osallistuvat kirjan käännöskollektiivin jäsenistä Taneli Viljanen ja Iina Tossavainen. Keskustelemassa ovat myös Kiia Beilinson ja Aleksandr Manzos. Julkkareissa nähdään lisäksi Vishnu Vardhanin valmistelema videotaideteos sekä runoperformanssi.
Glitchfeminismi — Manifesti on näppäimistön äärellä varttuneen intohimoinen manifesti, joka löytää yhteiskunnallista kumousvoimaa internetyhteisöjen toimintakulttuureista. Kirjailija ja kuraattori Legacy Russell pyrkii aktivoimaan tämän kumousvoiman kehottamalla jokaista toimimaan internetin algoritmeja vastaan — glitchaamaan koko systeemin. Glitch on yllättävä vapauden tila, oikosulku ja häiriö.
Kirjan käännöskollektiiviin kuuluvat Liisa-Irmelen Liwata, Iida Nissinen, Henrik Pathirane, Aurora Pöly, Oona Rohde, Iina Tossavainen, Juuli Tykyrä, Vishnu Vardhani Rajan & Taneli Viljanen.

Facebook Tapahtuma