ᬢᬓ᭄ᬲᬸ Taksu – An Evening With Experimental Balinese Music: Concert and Community in Pikku-Huopalahti Nuorisotalo 31.3.2023

Dewa_Alit_Concert

ᬢᬓ᭄ᬲᬸ Taksu — An Evening With Experimental Balinese Music
Concert and community at Pikku-Huopalahden Nuorisotalo, Helsinki
31.3.2023 17:00-21:00
Microtonal Music Studios is delighted to be able to bring the Balinese composer and musician Dewa Alit to Finland as visiting artistic fellow at the Microtonal Music Studios. While in Helsinki Dewa Alit will give a masterclass in Myymälä2 gallery on the 26th and after this will work with students of the Microtonal Music Studios Research and Study Programme in practical workshops comining Balinese and new microtonal instrument, the results of the workshops will be will be presented at the event ᬢᬓ᭄ᬲᬸ Taksu — An Evening with Experimental Balinese Music. The community and public are invited to listen, play, eat and dance together at the Pikku-Huopalahti Youthhouse.
There will also be food and drinks available at the event. While guests and bring food and drinks to the event the venue is a community and youth venue there is no alcohol is allowed.
The event is supported by Kone Foundation, Myymälä2 gallery, The City of Helsinki, and the Indonesian Embassy in Finland.
The event has been produced in collaboration with the City of Helsinki Munkkiniemi Youthdivision
Finnish:
ᬢᬓ᭄ᬲᬸTaksu — Ilta Kokeellisen Balilaisen Musiikin Seurassa
Konsertti ja yhteisö Pikku-Huopalahden Nuorisotalo, Helsinki
17:00-21:00
Microtonal Music Studios projektilla on ilo tuoda Balilainen säveltäjä ja muusikko Dewa Alit vierailulle Helsinkiin. Helsingissä Dewa Alit antaa mesterikurssin 26.3 Myymälä2 galleriassa ja työskentelee Microtonal Music Studios tutkimus- ja opetusohjelman oppilaiden kanssa käytännöllisissä työpajoissa joissa yhdistetään Balilaisia ja mikrotonaalisia soittimia. Näiden työpajojen tuloksia esitellään tapahtumassa ᬢᬓ᭄ᬲᬸTaksu — Ilta Kokeellisen Balilaisen Musiikin Seurassa. Yhteisö ja yleisö kutsutaan kuuntelemaan, soittamaan, syömaan ja tanssimaan yhdessä Pikku-Huopalahden Nuorisotalolle.
Tapahtumassa on tarjolla ruokaa ja juomaa, ja yleisö saa tuoda omia ruokiaan ja juomiaan, mutta koska kyseessä on nuorisotalo on alkoholi tuonti paikalle kiellettyä.
Tapahtumaa tukee Koneen Säätiö, Myymälä2 galleria, Helsingin Kaupunki, ja Indonesian Suurlähetystö Suomessa.
Tapahtuma on tuotettu yhteistyössä Helsingin Kaupungin Munkkiniemen nuorisoyksikön kanssa.