Sami Vaahterus & Amigos Click – Ihmiset ja Eläimet

10.3–30.3.2014

Pidin viime vuoden Tammikuussa Make Your Mark- galleriassa ensimmäisen oman yksityisnäyttelyn. Nyt on aika pitää toinen paljon laajempi, olen myös halunnut ottaa näyttelyyn mukaan Amigos Clickin, koska uskon että meillä on yhdessä jotain annettavaa.
En ole opiskellut taidetta missään koulussa, eikä Amigos Clikkikään, olemme periaatteessa itseoppineita. Meitä ei kahlitse mikään ulkoa opittu eikä taidemaailman rajoitteet. Itseasiassa haluamme mielummin näyttää keskisormea koko järjestäytyneelle taidemaailmalle.

Työni käsittelevät kaikenlaisia asioita. Töissä on täkeintä värit ja taiteellinen ilmaisu. Ei niinkään tiukka tekninen maalaaminen.
Töissä on toistuvat samat aiheen kun edellisessäkin yksityisnnäyttelyssäni. Ihminen ja eläimet. Molemmat näistä edellä mainituista muodostavat koko planeetan sydämen. Me emme ihmisinä vain osaa ikinä kunnioittaa sitä mitä fauna pallollemme merkitsee. Syömme ruokaa joka on kärsinyt koko lyhyen elämän ajan tiukasti rajatussa tilassa. Haluan antaa itse tilaa näyttelyssäni eläimille. Eläimet pärjäävät hyvin ilman ihmistä. Me ihmiset emme pärjää ilman eläimiä, paitsi vegaanina voi pärjätä ilman mitään eläinperäistä. Antaa eläimien elää rauhassa, ne eivät mielellään halua nähdä meitä ihmisiä ollenkaan. Parempi olisi ettei koskaan tarvitsisi nähdäkään.

TERVETULOA AVAJAISIIN MA 10.3 klo alkaen klo 18