laskimooses_ilmoitus

Musta planeetta, joka on avaruudessa. Ne jotka puhuvat mustasta planeetasta ja odottavat sen saapumusta  sanovat, että sen nimi on Läskimooses.
Läskimooses on nimi jota he mustasta planeetasta käyttävät  niin kuin muista planeetoista käytetään muita nimiä ja niin kuin esimerkiksi maapallon nimi on aina Maa. Tämä on kiistämätön totuus.
Ne jotka sanovat, että se musta planeetta on Läskimooses sanovat, että sen saapumus on lähellä ja he sanovat, että kun sen saapumuksen hetki todella koittaa on myöhäistä pelastua, sillä pelastumisen teot on tehtävä ajoissa ja ne teot on aloitettava ennen Läskimooseksen todellisen saapumuksen hetkeä, eikä enää sen todellisen saapumuksen hetkellä, eikä varsinkaan enää sen saapumuksen todellisen hetken jälkeen, koska silloin ovat kaikki pelastuksen teot liian myöhäiset. Pelastuksen teot ovat silloin liian myöhäiset, eikä niiden tekeminen ole sillä myöhäisellä hetkellä enää mahdollista, eikä niiden tekemiseen ole silloin enää aikaa, eivätkä ne teot enää hyödytä ketään. Ja silloin ne teot ovat sekä myöhäisiä että turhia.
Läskimooses on tunnettava ja  se on uskottava ja se on tunnettava läpikotaisin. Se on tunnettava ytimiä myöten,  ja se on uskottava,  ja juuri tästä on puhuttava hartaasti,  jotta Läskimooses tulisi läpikotaisin tunnetuksi, ettei mikään jäisi peittoon vaan että kaikki olisi valaistu.
Eikä Läskimooseksen  tuntemus ole helppoa, sillä Läskimooseksen tieto on kätketty ja silloin se on poissa katsojan silmistä, eikä se myöskään kuulu hänen kuuleviin korviinsa.  Eikä hän silloin tunne Ohtoa, eikä hän tunne Fu-maailmaa, jotka on molemmat tunnettava ennen Läskimooseksen tuntemista. Ja niiden tunteminen johtaa Läskimooseksen tuntemuksen luokse. Se on väistämätöntä.
Mutta ne jotka tietävät Läskimooseksen, haluavat kertoa siitä sen totuuden, sen joka on silloin käsitettävä, kun Läskimooses ei ole vielä saapunut, mutta se on saapumassa ajallaan, joka pian koittaa. Läskimooseksen totuuden kertomiseksi on Läskimooseksen totuus tuotava niiden ihmisten eteen, jotka silloin haluavat kuulla Läskimooseksen totuuden ja ovat sille totuudelle sillä hetkellä alttiita. Ja silloin myös se totuus on asetettava pilkan kohteeksi. Ja ihmiset jotka ovat pilkkaajia sanovat, että Läskimooses on höpönpöppöä ja he pilkkaavat sitä niin kuin he pilkkaavat apinoita esimerkiksi. Ja he pilkkaavat sitä, joka toi Läskimooseksen heidän tietonsa piiriin. Ja nyt se on tehty.
Mutta kun Läskimooses palaa taivaalle niin pilkkaajat vaikertavat ja he vääntelevät käsiään ja he pakenevat luoliin ja he pakenevat kaivoksiin, mutta Läskimooses tavoittaa heidät luolista ja Läskimooses tavoittaa heidät kaivoksista ja he rukoilevat silloin, että heillä olisi pelastuksen välineet ja he rukoilevat että he olisivat lukeneet Läskimooseksen tiedon silloin kun se ei vielä ollut liian myöhäistä niin kuin se myöhemmin tuli olemaan liian myöhäistä. Eivätkä he silloin voi syyttää ketään muuta siitä etteivät he ajoissa lukeneet sitä tietoa kuin itseään ainoastaan he voivat syyttää (vaikka mielellään he syyttäisivät muita kuin itseään) ja niin he syyttävät itseään ja he soimaavat itseään. Mutta se,  joka oikealla hetkellänsä kohtaa Läskimooseksen tiedon ja silloin asettuu sen eteen ja silloin kuulee sen tiedon ja ottaa tiedon vastaan, ei ole Läskimooseksen hetkellä valmistautumaton, vaan hän on hyvin valmistautunut ja silloin hänellä on itsellänsä pelastumisen tieto ja silloin hän pelastuu eikä Läskimooses hiivi hänen päälleen öiseen aikaan.  Ja silloin hän on todella onnekas.

Läskimooses-lehti
tilaukset: www.kreegah.net

Avajaiset pe 6.9 klo 18-21

Näyttelyä on tukenut Konstsamfundet