HURMAAVA KIMPPU NEUROOSEJA / A CHARMING BOUQUET OF NEUROSES

 

Päätettiin talvella 2015 pitää yhteisnäyttely. Meidän teokset eroaa kyl eniten siinä, miltä ne keskenään näyttää ja sithän meillä on nää eri tekniikatki. Puupiirros ja lyijykynä. Se mikä meitä yhdistää on sellanen hillitön neuroottisuus näiden töiden tekemisen kanssa ku molemmat nyhvää töissään jonku pienen yksityiskohdan kanssa tuntikausii. Sit meillä on nää temaattiset yhteneväisyydetki, jotka taitaa johtua puhtaasti siitä, et meillä on aika samanlainen tapa havainnoida tätä maailmaa ja sen ihmisii. Voidaan lämmöllä ja rakkaudella katsella keskeneräisiä, epävarmoja ja erehtyviä pieniä ja isoja, ku ollaan niitä itsekin. Kai nää työt sit on erilaisii havaintoja ihmiselosta, jos niistä pitäis tälleen tiedotemaisesti kertoo.

English:

In early 2015, we decided on an exhibition together despite the obvious aesthetic differences between our works. What seemed more important was the similarities in the themes and neurotic way of working. Both of us spend several hours on minor details and both of us observe the flaws, troubles and uncertainties of our fellow humans with love and warmth since we share all the same imperfections ourselves.

Joel sanoo kiitos

Isä ja äiti ja armas Axel-veli, kära Fammo, Piippolan päiväkeskuksen rokkipirkot Henna ja Maria, Enkelikasvo-Arttu, Mad Max-Vesa, voiman ja magian sankarit Joonas ja Pietari, Hietsun pahat pojat Juho ”Juge” Vanamo ja Avaruus-Riku, Matilda Linnavirta kortteli kolmestkympist, Tiitus Petäjäniemi, Aino Rautakorpi, kaikki Mustassa Aukossa, Zombie Eliminator-Tuomas, Hilkka ja Jukka, Heidi Ajanto, Salla Rupponen, Bodominjärven rohkeat telttailijat Paavo ja Maria, Liila Jokelin, Tuukka Haapakorpi, maailmanpahinmies Ossi Koskelainen, gräfin Sanna von Kumpulainen, sekä tietenkin rakas tyttöystäväni Reetta.

Sanna sanoo kiitos

Jokaiselle teokseen kuvatulle, Sisko, Joel ja Seppo

 

Avajaiset 3.12.2015 klo 18. Tervetuloa!

Opening 3.12.2015 at 6pm. Welcome!