Flirting Finland

Erik Bünger Ensemble
Elektronista musiikkia ja visuaaleja tekevä ryhmä Berliiniläisiä ja Tukholmalaisia taiteilijoita ja musiikkoja. Ryhmän johtajan Erik Bungerin tuotoksia on mm. “let them sing to you”, hillitön interaktiivinen ääniprojekti, jossa käyttäjä voi luoda oman tekstinsä, ja ohjelma soittaa tekstin takaisin kooten sen sana sanalta tunnetuista poplauluista. Erik Brunger Ensambe on esiintynyt mm. Fylkngenissä ja Nurseryssä Tukholmassa ja Tukholman kultturitalolla Re.cycle festivaaleilla.

8Tunnel2
Isak Eldhin ja Daniel Skoglundin musiikki on kokeellista ja usein leikkisää. Jo unohdetuilla koneilla syntyneet äänet saavat kyytiä 8tunnel2:n käsissä. 8tunnel2 on ollut yksi keskustelluimpia elektronisen musiikin ryhmiä Ruotsissa viime vuosien aikana. Aikaisempia esityksiä on ollut mm. Re-cycle festivaaleilla Ruotsissa ja ryhmä on tehnyt yhteistyötä Ruotsin kansallisradion ja Interaktiivisen instituutin kanssa.

Hans Appelquist
Hans Appelquistin viimeisin albumi, Bremort on saavuttanut suuren suosion ja median huomion Ruotsissa. Levyn Bremort on pieni, kuvitteellinen kaupunki jossain Etelä-Ruotissa. Bremortlaiset menevät kouluun, jossain harjoittelee kaupungin orkesteri, juna pysähtyy asemalle, kahviloissa ihmiset juttelevat. Yöllä saatta kuulla kavioiden kapsetta sateen kastelemilla katukivetyksellä, kun kaksi saksanhirveä juoksee kaupungin läpi.

Lukas Nystrand
Yksi Ruotsin elektronisen musiikin pioneereista. Näyttelyitä ja esityksiä hänellä on ollut mm: Modern Galerije Ljublianassa, Starfield Simulationissa Malmössä, Foo Barissa Ljublianassa, Sonic Field Åhusissa, Galleri 21:ssa Malmössä

Ja mukana myös huippusuositut kotimaiset!/
also including top local acts!: O samuli A, Dubbing Mixers ja Abflug records.

AIKATAULU/SCHEDULE

Perjantai 5.11
klo 18-22
‘Verhaverbeke Krzyzosiak’ and ‘O Samuli A’
+ 2 swedes live (confirmed later)

Lauantai 6.11
klo 18- 22
Karri-o dj set, Dubbing Mixers live
+ 2 swedes live

www.sr.se/src/sing/index.html
http://www.interverkko.com
http://www.tuulanauhat.com
http://www.abflugrec.com