doubledog copy

Joonas Hyvönen & Timo Andersson – Double Dog Dare You 30.03.-23.04.2017

“Eivät kaikkien kaupunkien ja kansakunnan ruoat riittäneet tyydyttämään yhden miehen ruokahalua. Mitä enemmän hänen vatsansa ottaa, sitä enemmän se tarvitsee — silloinkin, kun valtameri vie maapallon vesivirrat, vaikka se nielaisee suuria jokia jotka ovat lähtöisin kaukaisista maista, sen halua ei koskaan voida täyttää tai tyydyttää. Ja ahmivana tulena sen polttoaine ei lopu koskaan, vaan se syö lukemattomia määriä puuta, ja se palaa sitä ahnaammin mitä sitä syötetään, ja runsaudesta kasvaa lisääntyvä nälänhätä, joten kurjan Erysikhtonin raivopäiset leuat vaativat ainoastaan ruokaa, ja kaikki hänen syömänsä teki vain tilaa enemmälle.”

Ovidius, Muodonmuutoksia, kirja VIII (vapaa suomennos)

 

Joonas Hyvönen (s. 1990) asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän osallistui viime keväänä Kuvan Kevät -näyttelyyn ja on vastikään valmistunut kuvataiteiden maisteri. Viimeksi hänen töitään on nähty Flow-festivaaleilla kesällä 2016. http://joonashyvonen.com

Timo Andersson (s. 1989) asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän viimeistelee kuvataiteen maisterin opintojaan Kuvataideakatemiassa. Viimeksi hänen töitään on nähty yksityisnäyttelyissä Titanikissa Turussa ja Sinnessä Helsingissä. http://timo.website.

 

In English:

Joonas Hyvönen & Timo Andersson – Double Dog Dare You 30.03.-23.04.2017

“The food of cities and a nation failed to satisfy the cravings of one man. The more his stomach gets, the more it needs — even as the ocean takes the streams of earth, although it swallows up great rivers drawn from lands remote, it never can be filled nor satisfied. And as devouring fire its fuel refuses never, but consumes unnumbered beams of wood, and burns for more the more ’tis fed, and from abundance gains increasing famine, so the raving jaws of wretched Erysichthon, ever craved all food in him, was only cause of food, and what he ate made only room for more.”

Ovid, Metamorphoses, book VIII

 

Joonas Hyvönen (b. 1990) lives and works in Helsinki. He took part in the Kuvan Kevät final show last spring and is a recently graduated MFA. His works were last seen in Flow Festival in the summer of 2016. http://joonashyvonen.com

Timo Andersson (b. 1989) lives and works in Helsinki. He’s finishing his master studies at the Academy of Fine Arts. His works were last seen in solo exhibitions in Titanik, Turku and Sinne, Helsinki. http://timo.website.